Lördag – 20/2

Pondus: Jag blir lite mer och mer förälskad i honom för varje dag. Han kan vara en riktig surgubbe men det är sånna här ridpass som kompenserar upp det mesta utav det som är mindre bra. Idag hoppade vi i ridhuset och som han hoppar. Bromsen jobbar vi vidare på men vilka språng vi får till ibland. Hoppning kombinerat med dressyr är det absolut bästa för honom eftersom han kommer till sin rätt så mycket lättare när han hålls motiverad. Avslutade med studs som styrketräning blandat med volter för att han verkligen skulle bli eftergiven. Det tar sig verkligen hela tiden. Vattenmattan flyttades omkring och låg under alla hinder och han hoppade utan problem men vi fortsätter jobba med det.

Carpathia: Moa och jag red henne i paddocken i all den nya snö som kommit idag på eftermiddagen. Tillbaka på bett för hennes del men till och från så är tungan framme. Så länge hon hölls sysselsatt med arbete så fungerade det men när vi gick ner i skritt så var det igång igen. I veckan som kommer så tänkte jag trimma dressyr så många dagar som jag kan för att se om det sitter ridmässigt. Dressyren har blivit lite åsidosatt med henne den senaste tiden och bytts ut mot uteritter.

DSC_0114DSC_01661

Foto: Milla Fager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s