Söndag

Började dagen ute i stallet tillsammans med Moa. Carpathia gick i paddocken med nytt träns för att testa något annat men samma problem även där. Ska kika runt lite på om det finns andra bett att låna och se om det finns något som kan göra skillnad annars måste vi försöka rida bort problemet och det känns som att det kan bli svårt. Dressyrtävling 0m mindre än en månad och att starta med en tungspets som hänger utanför vet jag inte om jag vill göra. Får se hur det blir helt enkelt.

Klockan 13.00 åkte vi till Vänsta och då var det möte för div.3 dressyr och hoppning. Jag fick sitta med eftersom mamma är lagledare för ponnylagen. Därefter var det årsmöte och i slutet av årsmötet delades det ut pris till bästa ekipage i hoppning och dressyr under 2015 och där lyckades Pondus och Carpathia vinna varsitt pris! De fick varsitt ländtäcke från Mias RS med vänsta-loggan på. Efter årsmötet var det möte med div.1 lagen och där blev vi kvar ett tag. Vill ju vara med och rida där det fungerar men det verkar som att det mesta krockar, ska gå igenom det där ordentligt någon dag! Alla omgångar är ju inte klara ännu så det kan ju bli så att det fungerar.

img_2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s