23 februari

Carpathia: Vi promenerade till ridhuset och jag fick mycket hjälp av Johanna att riktigt få igenom henne. Min förhoppning är att hennes problem med tungan kommer från att hon inte är helt loss i kroppen och att det tar emot efter vintern och den lilla träning hon faktiskt fått. Hon har ju till stor dels ridits för att hållas igång och sällan trimmats igenom ordentligt. Hon blev verkligen jättefin i slutet och problemet med tungan finns inte så länge hon är i arbete. Så som sagt hoppas jag att det släpper ju längre in på våren vi kommer. Det är ganska frustrerande att inte veta, nästan så jag hade hoppats att det funnits något större fel i munnen så att man kunnat lokalisera problemet.

Pondus: Skrittade ut honom på grund av att det hunnit frysa på under eftermiddagen så var is när jag skulle rida. Hade tänkt att trava och galoppera men det fick jag stryka. Får gå till ridhuset med honom imorgon istället.

DSC_0280

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s