Söndag

Det blev lite ofrivilligt en paus i skrivande under några dagar. Ska försöka att komma ifatt igen men vi får se hur det går med det. Hopptränade Carpathia i torsdags och den filmen la jag upp igår om jag minns rätt. Det gick både bra och mindre bra den träningen. Själva hoppningen gick bra men det är det där emellan. Jag blir otroligt störd av att jag fokuserar på hennes tunga mer än ridningen. Är det någon som har något tips på hur man kan göra med tungan? Provat byta bett otaliga gånger, bytt nosgrimmor, dragit ett hål extra och tagit bort dom. Har ridit med annan sadel för omväxlingens skull. Så länge jag jobbar och håller hennes sysselsatt är tungan inne men när jag mjuknar så tar hon ut den, speciellt i skritten men också mycket i traven. Hon är kollad i munnen och riden på hackamore 1,5vecka utan förändring.

I fredags reds både Carpathia och Pondus i ridhuset. Jag red Pondus och Johanna red Carpathia och vi hade sällskap av Sara Stina och Duschess. Igår skulle jag egentligen varit med och ridit med laget i Köping men jag kunde inte rida så vi åkte dit och tittade istället och var med efteråt och pratade. Blev lite ändrade planer så kommer inte starta första omgången i strömsholm och ska se om jag kan försöka få in en till start med Carpathia på lördagen så att hon får gå både fredag och lördag, vi får se hur det blir.

Min förhoppning är att jag ska kunna rida imorgon lite lätt för idag känner jag mig fortfarande inte ”hel” och det är dumt att chansa och att det ska bli värre. Moa kommer ut idag så tänkte att hon får rida carpathia.

För övrigt tycker jag att ni ska följa mig på instagram ↓
img_2046
img_2063img_1072img_1857img_2049

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s