”What are you gonna believe?”

Skärmavbild 2016-03-28 kl. 22.54.55

Har fått önskemål om att uppdatera min youtube-kanal bättre och jag försöker så gott som det går. Har tyvärr inga nya filmer att bjuda på men en hel del andra. Har suttit nu ikväll och knåpat på en ny film som kommer att komma upp så fort jag känner mig klar med den. En förbättringspunkt var just filmning och fotografering, så jag jobbar på det. Fota är alltid lättare än att filma men jag gör så gott jag kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s