Sista dagen på vinterhalvåret

För mig så tillhör månaden mars vinter halvåret och imorgon övergår vintern till vår även om vädret under en tid nu redan visat att våren är här. Men imorgon är det officiellt vår i och med månadsskiftet.

Idag åkte jag till stallet innan lunch och blev kvar där till kvällen. Löshoppning för Gasque och ridning för Pondus stod på schemat. Fick sällskap av Matilda och Gamina som var här för att hoppa lite. Pondus skötte sig utmärkt idag trots att han blivit ofrivilligt stående i två dagar. Han brukar kunna bli rätt så explosiv om han vilar och därför vilar han ytterst sällan eller aldrig men idag gick det över fort. Med lite bommar och hinder så hittade han tillbaka till fokuset rätt så snabbt.

En liten uppmaning till er alla är också att läsa detta inlägg som Stina har skrivit. Mycket tänkvärt om det som hände på studentkryssningen i tisdags/onsdags.

2

Imorgon ska jag jobba 8-15 och direkt därefter ut till stallet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s