svar på frågor

Kommer du att köpa egen häst igen sen?
svar: Ett kort svar så nej, det blir inga fler egna hästar men jag rider gärna andras.

Hur tacklar du motgångar?
svar: Jag är inte riktigt rätt person att tala om motgångar eftersom det känns som att jag nästan alltid befinner mig mitt i motgångarna. Det har varit svårt att ta sig ur när spiralen väl börjat gå neråt. Jag ältar, ältar och ältar när det går dåligt. Jag stirrar på allt som kan varit bidragande till motgångarna. Jag ser över veckans upplägg, tävlingsdagens upplägg, min ridning, hästens humör, färg på bommar, transportens placering, antalet hästar på framhoppningen om det handlar om tävling. Jag har svårt att ta att det går dåligt men räknar aldrig med att det ska gå bra. Jag kan först bli arg, besviken och ledsen för att sedan börja min granskning. Jag behöver hitta en förklaring så att jag är förberedd till gången därpå. Det här kan jag skriva hur mycket som helst om men just hur jag tar mig ur den onda spiralen jobbar jag ännu på. Jag vet ju att jag kan och det tror jag är viktigt att påminna sig själv om ibland.

Varför har du kedja och träns på flera bilder?
svar: Pondus leds alltid med kedja in och ut från hagen så det har mer blivit en vana. När jag går ner till paddocken eller leder överhuvudtaget och har träns så är det praktiskt att sätta på en kedja eftersom vi passerar flera hästar på vägen ner. Jag leder nästan alltid fram honom och då är kedja/grimskaft nästan alltid att föredra. Han gör aldrig någonting men det är en livlina för att inte tappa honom om någonting oförberett skulle hända. Det är lite skillnad på att tappa Pondus och ha honom lös än att tappa Carpathia eller något annat sto eller valack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s