Pondus 15 april

Det är verkligen en berg och dalbana med hästar. Det vänder väldigt fort med andra ord. Igår stod hoppträning på schemat för mig och Pondus på Vänsta och det viktigaste var egentligen för oss att träna på att hoppa vattenmatta och det gick väl inte riktigt så bra som jag hade tänkt. Det innebar i sin tur att vi åkte tillbaka till Vänsta idag för att fortsätta att träna på vattenmattan och idag var alla problem som bortblåsta.

Började hoppa den direkt på marken både vikt och o-vikt. La den sedan under ett räcke och hoppade där, sedan under en oxer och sist under ett annat räcke. Som sagt så hoppade han den alla gånger helt utan problem. Idag var han betydligt lugnare men det beror antagligen på att han gick så hårdare i torsdags.

Imorgon väntas ännu en utflykt till ridhus för att träna på vattenmatta. Nu tränar vi för fullt på vattenmattor och hoppas på att det ska ge resultat så småning om. Problemet med tävlingsmomentet är ju att jag inte riktigt har tid att förbereda för vattnet under den korta tid man är inne på banan men vi får göra vårt bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s