Dagens äventyr 16/4

Imorse packade vi in Pondus i transporten för ännu en dag i ridhuset tillsammans med vattenmattorna. I dingtuna finns flera sorters vattenmattor så idag hoppade vi runda vattenmattor och en stor/lång. Han var riktigt fin att rida idag och vattnet var inga större problem, han hoppade allt vi la fram och byggde om. Det går förhoppningsvis åt rätt håll för oss. Film ligger på min instagram.

Nu har Pondus gått tre intensiva dagar i ridhus rad och varje dag har vi plockat fram vatten och ridit över det på olika sätt. Det kändes i kroppen på honom idag men han kom snabbt till arbete och var ändå väldigt nöjd. Imorgon rider vi hemma lite lugnare och på måndag är tanken att vi ska åka till ännu ett nytt ridhus och hoppa en vattematta för att sedan låta bli hoppningen under veckan eftersom han ska tävla i helgen sen. Nu har vi verkligen jobbat med vattenmattor och jag hoppas verkligen att det ska ge resultat.

Var in en sväng till västerås och lunchade med Ella. En evighet sedan om ni frågar mig. Har längtat efter att äta på Gränden och nu ska jag väl klara mig ett tag är tanken. Direkt efter det åkte vi och hämtade min sadel och åkte ut till Hannas stall för att rida Adonis som först fick ridas ut en sväng och sedan hoppa lite i paddocken. Imorgon ska jag ut och rida honom igen och då är tanken att vi ska rida ut lite längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s