Jag blir verkligen aldrig mätt på att andas häst

Intensiv dag minst sagt. I köping gjorde Vänsta en bra insats i första omgången av div.3. Två lag till omhoppning och vänsta var ett utav dom men det blev Köping som tog hem vinsten i omgången. Riktigt bra jobbat av alla i laget. Känns lovande inför resten av våren. Nästa omgång är nästa helg men då är vi i Hamre och tävlar så missar det tyvärr. Dressyrlaget i div.1 var i Lurbo och tävlade, jag och Carpathia blev var hemma. Hade så gärna velat vara med men min förhoppning är att kunna vara med nästa omgång!

Var ute och red Adonis idag och det gick väldigt bra. Klättrade i en backe med honom och red på en bred grusväg/ridväg. Han skötte sig väldigt bra och lyssnade på det jag bad om. Det är roligt att känna hur man för varje gång hittar fler knappar för jag inser hur mycket kvar man har att lära varenda gång jag sätter mig på hästryggen och det får mig alltid att vilja bli ännu bättre. Vi red genom vatten på ett ställe eftersom det vräkt ner hela förmiddagen/början på eftermiddagen. Det var han först lite tveksam till men när fötterna väl var blöta tyckte han det var helt okej. Här hittar ni Hannas, som äger Adonis, blogg.  Min syster Milla var med och promenerade med hunden och knäppte några bilder.

13055333_1057349224323594_3440139686363310580_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s