Söndag

Morgonfodring och utsläpp, ridning i regnet och stallet klart, det har vi hunnit med nu på morgonen. Pondus gick ut en sväng innan jag gick ner på ridbanan och joggade honom och där någonstans kom regnet och jackan blev blöt rätt igenom. Det är tur att man är varm medan man rider. Han kändes lite trött i kroppen och det är väl inte så konstigt efter att varit ute och åkt till olika ridhus tre dagar i rad.

Nu ska vi snart åka iväg till Köpings Ridklubb för att kika på div.3 hoppning där Vänsta har ett lag. Idag är även väsnats div.1 ponnylag i dressyr i Lurbo och tävlar. Tanken var ju att Carpathia skulle ha startat där men det blev inte så. Det kanske blir en annan omgång, vi får se hur det blir. Men nu blir det en sväng till Köping som sagt.

I eftermiddag ska jag rida ut på Hannas ponny Adonis.

Skärmavbild 2016-04-10 kl. 22.04.42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s