Måndag igen

Då var det en ny vecka -igen. En mer eller mindre vanlig vecka för min del. En hel del stall och hästar men också jobb och tävling. Idag har jag skrittat på Carpathia som var en tickande bomb. Pondus reds ut på grusvägarna för första gången på väldigt länge. Han har varit lite öm i hovarna efter en skoning och det har aldrig riktigt lagt sig när vi red på grus i början. Nu efter att ha gått i ridhus och ridbana så har han varit så fin i hovarna att jag vågade chansa idag. Hur det gick märker vi imorgon. Avslutade iallafall med att ta två språng på vattenmattan i paddocken.

I helgen är det tävling på Hamre och jag ska göra klassbyte på lördagen från LA till LC, så att han går LC-LB. På söndagen ska han gå LB men vilken LB jag rider bestämmer jag senare. Nu står jag med i LA men jag rider veckan ut och känner efter och avgör hur det känns efter lördagen. Vänsta har även ett lag till söndagens div.1!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s