Torsdag 21/4

Trött eller rättare sagt helt slut kan väl beskriva mig idag. Åkte till stallet så fort jag slutade jobbet och då började jag plocka av täckena på hästarna eftersom det var varmt och solen sken. På 20minuter så vände det totalt och en hagelstorm kom så hästarna åkte in i stallet och efter det så regnade det ordentligt. Fick vänta ut regnet och sedan logerades Pondus nere i paddocken bara för att vila från sadeln. Är inte alls något fan av longering men så fick det bli. Han fick hoppa vattenmatta också och det gick bra! Imorgon ska den skuras och fyllas ordentligt med vatten som uppladdning inför helgen.

Imorgon jobbar jag till runt 14.30 och det är mycket som ska göras under eftermiddagen och kvällen. Min tanke är att utöver ridningen hinna med att bada Pondus, eller åtminstone ta det värsta på något sätt, knoppa, packa och mocka rent bådas hagar.

lisafager33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s