Att fokusera på rätt saker

Låt ingen stjäla ditt fokus. Se till att äga det själv, se till att styra och bestämma var du lägger din energi. Låt ingen låna utan att be om lov. Tillåt ingen att avstyra dina tankar och tillåt dig själv inte att bli avstyrd. Var allt det du vet att du kan, var det du drömmer om att någon dag bli och behåll ditt fokus.

Det finns så många saker som gör att vi tappar fokus på vägen framåt och steg ett är att sätt rimliga mål. Välj ut de mål som du vet att du en dag kommer ha möjligheten att nå. Välj mål som gör dig inspirerad varje dag. Dröm om dina mål. Dessa mål kommer att hålla ditt fokus på rätt saker och ta dig närmre dina drömål och visioner. Steg två är att prioritera din tid. Vad är viktigt för dig och vad viktigt för mig? Bestäm dig för vad som är mest värt. Det är inte fel att inte vilja lägga timmar på träning men då måste du givetvis anpassa målen utifrån det. Steg tre är ta bort allt och alla de som hindrar dig på vägen. Välj bort vänner som inte kan glädjas för dina framgångar, välj bort personer som inte stöttar och som inte tror på dina förmågor och välj bort saker som bromsar din utveckling.

Allt handlar om fokus och målsättning. Att komma till insikt med vad krävs av mig och vad krävs av min häst. Har jag rätt häst för rätt uppgift, ta rätt hjälp för att ta reda på det. Våga misslyckas för det är då du lär dig hur du kan lyckas. Gör alla misstag du kan komma på men gör dem bara en gång. Rätta dig själv utan att trycka ner dig. Acceptera att saker inte allt kommer att gå din väg men ge dig inte när det blåser upp till storm, du vet att du har vad som krävs. Vi kan göra precis vad vi vill. 

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s