Aprilväder

Vädret just nu vänder verkligen snabbt. Ena sekunden kommer det snö och sedan skiner solen för att tillslut övergå till en riktigt regnskur. Pondus har fått två dagar i gräshage nu och han är väldigt nöjd trots det skiftande vädret. Som det ser ut nu så kommer det väl vara väldigt varierande väder men ändå så kommer värmen att stiga mer för varje dag. Det känns skönt att det faktiskt går mot sommar.

Om cirka sex veckor så väntas det föl hemma i stallet och tätt därpå kommer ännu ett. Om jag ser fram emot föl-gos hela sommaren kan ni nog ge er på. I slutet av juli kommer sista fölet. Väldigt roligt ska det bli. Tre föl efter Gasque, Pondus lillebror, två med halvblods mamma och ett med C-ponny mamma. Jag blir så sugen på att ta ett eget föl men jag äger ju inga egna hästar så det är ju inte riktigt aktuellt. Gasque är ju bland det goaste jag träffat i hästväg så fina och trevliga föl lär det bli.

I helgen har jag lite planer men ska försöka få allt att gå ihop. Har så mycket jag tänkt att hinna med men det får bli lite trångt med tid. Får gå upp i tid på morgonen så löser sig det mesta. Imorgon ska jag jobba och därefter ska jag till stallet och efter det ska jag rida Hannas ponny Adonis.

moa4
Carpathia & Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s