Avelskatalogen för svensk ridponny

Kikade i avelskatalogen för Svensk ridponny och där hittade jag två utav mina annonser. Den ena är på Gasque RP 165 som bor på gården där jag står uppstallad nu. Det är ju även Pondus lillebror. Den andra hingsten som jag gjorde annons till är Little Finningan de la praz, godkänd 2016 på meriter. Han har vunnit SM-guld, NM-guld och tävlat internationellt upp till MSVA.

Jag önskar verkligen att jag hade ett eget sto att betäcka med. Jag har nog aldrig träffat en så mild och snäll hingst som Gasque. Jag har även ridit två utav hans avkommor som är lika underbara dom.

img_2860img_2859img_2858

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s