Practice makes perfect

Jag vill inget hellre än att träna så mycket som det bara går. Jag vill rida så många olika hästar som möjligt och bara bli bättre. Jag vill träna och tävla. Utvecklas och verkligen känna att jag kommer framåt.

Jag vill slipa på detaljerna. Jobba med de små sakerna som egentligen är stora saker. Jag vill känna att grunderna sitter. Jag vill kunna sätta mål och inte ge mig förrän jag är där. Jag har fått en trögstart på det här året men någonting säger mig ändå att det kommer att vända tillslut. För det måste gå sämre innan det kan börja bli bättre eller hur?

Det gäller bara att inte tappa orken när saker inte fungerar. Jag har en tendens att ta saker väldigt hårt. Speciellt saker som jag lägger ner hela min själ i. Jag blir så himla besviken när jag tränat och tränat och det ändå inte ger det resultat jag väntat mig, men sådan är jag. Det som jag inte kan påverka stör mig otroligt mycket samtidigt som jag vet att det är så det är och att jag måste lägga fokus på de saker som jag istället kan påverka. För det är bara där jag kan göra en förändring.

Sen är det ju så att vi aldrig kan bli bättre på någonting om vi inte möter motgångar. Vi kan aldrig komma till insikt med vad som är mindre bra om det alltid går mer eller mindre bra. Ibland krävs det att någonting händer för att man ska kunna ta tag i det och göra det bättre än vad det var. Så är det med allt.

10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s