Carpathia

Är så ledsen för hur det här kommer att få sitt avslut. Ledsen för att jag ännu en gång stått maktlös inför skador som jag inte kunnat påverka. Det känns som att allt det jag rör vid har en tendens att gå sönder. Ledsen för att jag lagt ner mitt hjärta i en häst som visat sig inte skulle hålla hela vägen – igen. Jag känner mig så bränd på allt som har med hästar att göra. För det är verkligen som att verkligheten gör allt för att jag inte ska orka längre. Som att någon försöker putta mig från kanten. Det är en ständig balansgång. Önskar att vii skulle fått vårt sista år, var det så mycket begärt? Jag ville bara att oturen skulle vända. Fina fantastiska Carpathia.

Tack så mycket för allt ♥

3 reaktioner till “Carpathia

  1. Amen nej 😦 Vad har hänt finaste du? ❤ Förstår inte varför ni(du, Linn Strelin och Caroline Bågfeldt) alltid ska ha sån otur med allt gällande hästar. Varför kan ni inte få ha er tid med era hästar utan massa skit? Lider med dig och önskar att jag kunde göra, eller säga något för att göra det bättre, men förstår att ord inte är tillräckliga. Men skickar massa kramar ändå och tänker på dig ❤ Jag hoppas att du kan dela med dig och berätta vad detta handlar om. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s