Carpathia

Namn: Carpathia
Född: 2005 / 11år
Ras: New forrest
Kategori: D-ponny
Meriter: Tävlad FEI-dressyr med tidigare ryttare. Tävlad upp till LA:p1 med vinst med mig. I hoppning upp till LB/100cm och fälttävlan P90.
Ägare & uppfödare: Åsa Collin

OBS: Carpathia flyttade hem 8 maj 2016 pga skada som krävde en längre rehabilitering 

Carpathia flyttade hem till oss i november 2014 och har rids av mig och Moa. Hon kommer att stanna hos oss under 2016 för att sedan säljas. Under 2015 hade Carpathia ett framgångsrikt år som började oturligt med en sträckning på våren. Vi har under året som varit hunnit starta dressyr först på LC-nivå för att sedan sätta båda kvalen till nationella klasser på första försöket i LA:p1 under hösten. Carpathia deltog i div.3 dressyr på våren med en vinst i totalen. Deltog i div.2 under hösten även där med vinst. I hoppning har vi inte hunnit starta speciellt mycket men startat med vinst upp till LB/100. Vi debuterade fälttävlan under sommaren och satte två kvalritter på de två starter vi gjorde och debuterade sedan P90 samma höst.

Carpathia är en otroligt snäll och fantastisk häst. Hon går med på mycket och försöker att alltid vara till lags. Lättriden och energisk. Jag har genom henne har jag fått chans att rida högre klasser i dressyr och på så sätt utvecklas mer själv. Jag ser fram emot ett bra 2016 tillsammans med henne.

Målsättning 2016:
– Lag-SM i fälttävlan
– Felfria P90 starter
– Debuterade FEI-dressyr
– över 65% i LA:p1
(- Debutera LA/110cm)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s