söndagstankar

1

I ett och ett halvt år har hon varit en del utav familjen och vi skulle ha fått det här året på oss. Vi skulle fått våren och hösten. Jag hade planerat i detalj. Det skulle bara gå den här gången. Istället avslutades vår resa idag. Ett tråkigt besked från veterinären och resan hem kändes bara mer och mer självklar. Vi hade ingenting kvar att ge henne, inte just nu. Det är jag och Moa som har ridit henne under den här tiden hon bott hos oss och det är lika tråkigt för oss båda.

Det känns otroligt sorgligt att det blev såhär men någonstans måste jag förstå att det är såhär med hästar. Det blir inte alltid som man tänkt sig och allt kan vi inte påverka. Jag är bara så ledsen att jag bara några månader efter att förlorat Krypton är tvungen att säga hejdå till Carpathia även om hon endast flyttat hem igen.

Jag får istället minnas allt det fantastiska som gjort under den korta tid vi känt varandra. Tänka på allt det fina hon givit. På allt jag fått uppleva och lärt mig tack vare henne. Alla framgångar vi haft även om målen alltid varit högre än såhär.

-Vinst i debuten i LC/90cm
-Vinst i debuten i LB/100cm
-Vinst i debuten i LC:1, LB:1 och LA:1
-Vinst i vår andra LA:p1 0ch kvalade nationellt på första försöket. 
-Kvalar P90 i fälttävlan på de två starter jag gjorde i P80. 
-Vinst i div.3 dressyr och i div.2 dressyr.
-Procentrekord på 74%.
-Distriktsmästare i dressyr 2015. 
-Bästa ponnydressyr-ekipaget i Vänsta RF 2015
-Vinst i 16 av 29 starter

Nu ska jag andas. Bestämma mig för vad jag vill göra nu. Bestämma hur jag vill att mitt sista ponnyår blir. Allt har ju gått så otroligt snabbt att jag inte riktigt har kommit till vad jag vill göra härnäst. Visst vill jag ha en ny häst men jag känner inte att jag har bråttom att hitta något. Det kommer när det kommer och kommer det ingen så är det nog inte meningen att jag ska ha en ny, vi får helt enkelt se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s