Tisdag 

Spännande det där. Livet är verkligen inte vad jag föreställde mig för snart ett år sedan när jag sprang ut från Carlforsska tillsammans med min klass. Jag hade väl egentligen inga planer och ville då bara få utrymme att ta reda på vad jag önskade att göra med mitt liv. Nu känns det så långt borta att sitta i skolbänken och plugga. Det känns som att jag mer än något annat vill rida och därför kändes hippologprogrammet verkligen helt rätt när jag skickade in min ansökande. Då räknas det inte riktigt som att studera eftersom det nästintill bara är roliga saker att läsa. 

Veckoplanen är följande. Jobb eftermiddag tisdag-onsdag och jobb förmiddag torsdag-fredag. Hoppträning med Adde på torsdag, tävling på lördag på hemmaplan med finalen i div.1 och tävlingsdebut med Adde i wirsbo på söndag. På lördag får jag se vad jag får låna för ponny och om jag får starta lagklassen, det beror på hur det går i förklassen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s