Framtiden

Tänk att det snart är ett år sedan som jag sprang ut från skolportarna på Carlforsska. För ett år sedan så var jag färdig med skolan och väntade bara efter att det äntligen skulle vara slut samtidigt som det var en riktigt kämpig tid med Krypton där det pendlande mellan hopp och förtvivlan från träning till träning. Saker förändras snabbt.

Nästa vecka gör jag antagningsprov på strömsholm för hippologprogrammet. Något jag faktiskt inte alls hade tänkt mig från början. Jag som skulle lägga av med hästar redan förra året? Det var min plan innan åldergränsen för ponny höjdes. Nu känns det enda rätta som att fortsätta på det här spåret med hästarna i spetsen. Fortsätta i den sport som jag känner mig otroligt lycklig av att utföra. Det finns ingenting annat som jag kan tänka mig att plugga för tillfället. Jag vill inte tillbaka till skolan men det är något helt annat att läsa någonting som man verkligen brinner för.

Jag är dock säker på att om jag kommer in så kommer jag att tacka nej. Jag vill ha mitt sista halvår tillsammans med hästarna för att sedan lägga tävlandet på hyllan under våren och ytterligare en gång söka till programmet våren 2017. För om jag skulle börja läsa till hösten skulle det innebära en flytt till skåne, ett helt upplägg kring hästarna går i kras eftersom jag inte har möjlighet att ta med någon häst ner dit hur gärna jag än skulle vilja. Många planer och mål skulle jag behöva ge upp för att läsa någonting jag lika gärna kan vänta ett år med. Den här tiden får jag aldrig tillbaka.

Nu samlar jag istället nya erfarenheter och tar varje möjlighet jag får till att rida och utveckla mig själv i den här sporten. Jag vill bli bättre än vad jag är och jag är övertygad om att jag kan bli precis vad jag vill i framtiden och så säker som jag är nu har jag nog aldrig varit. Det kommer att bli bra tillslut.

ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s