Tre hästar senare

Så som jag har haft det idag, så skulle jag vilja ha det varje dag om jag kunde välja. Jag började med jobb fram till lunch och fortsatte därefter ut till stallet för att rida. Pondus gick som jag nämnde ett pass i sommarhagen. Jag var helt inställd på ett energiknippe utan dess like men jag han uppförde sig otroligt väl med tanke på den längre vilan som han har haft. Går allt som det ska nu så ska han igång igen. Direkt efter Pondus tog jag in Myrra och red på banan med hjälp utav Johanna. Mycket slutor längs spåret och bara fortsätta hitta knapparna på storhäst.

Adde åkte sedan på hoppträning och jag blir bara mer och mer imponerad utav honom. Han tycker verkligen att det är så roligt att hoppa men behöver tas ner på jorden lite ibland för att det inte ska bli för roligt. Idag fick vi till lite mer vänta-läge och han backade av själv där det behövdes. Tror det är mycket att ta in och speciellt det här med avsprångspunkten. Han hoppar ju i alla lägen men ju bättre lägen vi kommer i ju bättre förutsättningar ger vi honom att lära sig var sprången kommer att bli som bäst. Det är nog bara en tidsfråga innan även den faller på plats. Jag har knappt hoppat honom när man tänker efter och ändå har det gått så fort fram så jag känner mig inte alls orolig för det.

Tänk att ha det såhär? Bara sadla på nästa häst när man är klar med den första. Vilken dröm det skulle vara att varje dag få utveckla sig själv och hästarna man sitter på. Leva på att rida och göra det som man verkligen brinner för. Det är min dröm. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s