Fredag

Dagen före tävling och det enda som jag behöver fixa är det som är till mig själv. Tanken är att gå och lägga mig i tid, försöka sova så mycket som jag hinner för känner mig helt slut trots att jag varit ledig idag. Hade utsläppet imorse innan jag åkte hem och tog det lugnt några timmar. Vid 9.30 blev jag upphämtade och fick prova rida en C-ponny som jag ska få tävla lite. Det gick bra tycker jag och bättre blir det nog när vi fått prova lite mer. Sedan blev det många timmar i stallet på eftermiddagen tillsammans med Moa som fotade mig när jag red Myrra på bilderna i föregående inlägg, (blev konstigt med rubriken där).

Imorgon är det som sagt tävling. Adde ska hoppa LD och LC. En bedömning Clear round i LD och en A:0/A:0 i LC. Vi rider bara för nollan nu och gör vårt bästa för att pricka hindren rätt. Det är där vårt fokus kommer att ligga. Känns bra med honom inför imorgon efter den träningen som han gjorde i torsdags samt att han gick så bra förra tävlingen. Jag kommer även att rida en LC imorgon på ponnyn jag provade idag så får vi se hur det går. Spännande med båda hästarna tycker jag!

5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s