Baståsens Ridklubb 21/5

Adonis gjorde sin andra start som hopphäst igår och jag kan inte vara mer än nöjd. Den här gången tog han allt med sådant lugn, trots att det var trångt, mycket hästar som kom och gick. Han var positiv och hoppade fantastiskt. Det känns som att han tar allt så bra trots den lilla rutin han har.

I LD/80 gjorde han en felfri ritt och i andra klassen LC/90 så var han felfri till sista hindret i fas två där vi rev oturligt nog. Men han blev lite lång och stark och jag gjorde inte mycket för att förändra det utan red bara på. Vi får vara supernöjda ändå eftersom han gör det så himla bra. Men efter den här dagen så känns det väldigt lätt att gå in i LB men tanke på höjden han har i sprången.

Jag tävlingsdebuterade också en ponny som jag ska få tävla lite nu en tid framåt. Grå som den kallas är en 5åring och gick alltså avdelning B. Vi red en LC/80cm där vi var felfria!

Jag är verkligen glad över att jag får chans att rida så mycket olika hästar nu. Det är väldigt spännande att få testa någonting nytt och se hur det går framåt hela tiden. Jag ser så stor skillnad på Adde i hoppningen från första gången jag provade att hoppa. Verkligen roligt att jag får vara en del utav allt det här! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s