Tävlingsplanering

Sitter för fullt och kikar på tävlingar. Det är mycket som ska stämma, hästar, klasser och tävlingsdagar. Jag blev ju helt plötsligt med flera hästar att tävla. Det var inte riktgt väntat men väldigt roligt. Min tanke för i år var att satsa på Lag-SM i fälttävlan och den planen ligger på is för tillfället då jag inte har någon häst till i höst att starta. Det gick så snabbt från att ha målet riktat mot ett SM både i lag och individuellt för att sedan stå utan häst i den grenen. Nu provar vi något nytt istället och ser hur det går. Än är året inte över.

Planen är att fortsätta starta Adde, försöka rida lite säkra felfria nollor och samla rutin. Nu ska han upp ett steg och rida LB/100 på de kommande tävlingarna nu när han visat att hinderhöjden inte är några som helst problem. Men vi tar en sak i taget och ser vart vi hamnar. Han visar iallafall tydligt att han är påväg i rätt riktning!

Lilla Grå har jag fått möjlighet att tävla och försöka att kvala till ungponny SM/ungponny championatet. Så min förhoppning där är att vi ska lyckas rida några felfria LB på de kommande tävlingarna. Vi ska prova och känna efter och sedan utgå från det.

29/5 – Folkärna Ridsällskap
Adde – LC/90 och LB/100cm båda bedömning A:0/A:o
Grå – LB/90cm avdelning B (bed: A)

5/6 – Ludvika Ridklubb
Grå – LB/90cm avdelning B (bed: A)

12/6 – Nyby Torshälla 
Grå – LB/90cm avdelning B (bed: A)

13
10

Pondus ska väl antagligen också tävla något i sommar men alla planer med honom väntar jag lite med. Vi ska igång och börja träna igen. Vill tillbaka till det som var i höstas, ha lite tur, sätta vår sista nolla och få lite flyt men det är så himla mycket som alltid ska komma i vägen för oss oturligt nog. Små saker som skjuter upp allt hela tiden.

Myrra får jag rida fram tills vi får hem en ny ponny. Just nu rider jag mycket bara för att lära känna henne och vänja mig vid att rida storhäst. Bra träning för mig att rida någonting annat. Egentligen är det inte svårt utan bara väldigt ovant. Jag vill gärna rida på väldigt mycket framåt för det känns som att det går sakta. Men ju mer jag rider henne ju bättre kommer det att kännas, det är jag övertygad om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s