Beslutsamhet

Lite ångest känner jag ändå inför det som inte är bestämt. Lite orolig är jag trots allt eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet att hur det än blir så kommer det att bli bra men det är den här mellantiden som stressar mig. Borde jag kanske börja läsa redan till hösten? Ska jag ge upp allt det som jag jobbat så hårt för. Bara lägga ner allt det där som jag kämpat för? Då har det ju varit för intet.

Jag vill rida och tävla i höst. Jag vill krama ur den sista tiden jag har kvar på ponny och speciellt nu när jag faktiskt kan rida nästintill hur mycket jag vill. Om det fanns fler timmar på dygnet hade jag kunnat rida betydligt mer än vad jag redan gör. Det gör att jag inte kommer kunna börja plugga i höst. Jag kan inte lämna allt för att börja läsa någonting jag lika gärna kan läsa nästa år. Det stör mig. Stör mig att jag inte kan ta med mig allt det här ner till skåne och fortsätta i samma spår.

cissi5

Jag har nästintill bestämt mig för att jag vill jobba med hästar i framtiden men samtidigt så minns jag hur fast bestämd jag var över att jag skulle lägga av med ridningen. Att efter Krypton skulle jag inte längre ha någon häst. Saker förändras och man kommer till insikt med vad som är viktigt när någonting händer. Min sista tid med Krypton var min väckarklocka, jag ville inte ge upp allt det här. För då hade allt det vi gjort för honom varit meningslöst för mig. Han gjorde att allt blev mycket viktigare. 

Jag vill kunna säga att planen är satt. Att livet enbart har en riktning att följa men jag känner på mig att det här är bara ett stopp på vägen. Att resan mot mina drömmar sträcker sig längre än såhär.

Jag blir så otroligt inspirerad när jag ser människor lyckas med sina drömmar. När jag ser personer som brinner för sporten jobba mot mål och enligt en plan.  Jag vill så himla mycket samtidigt som jag har svårt att bestämma vad som är viktigast. Är det viktigast att sträva mot högre klasser eller är det viktigast att se den individuella utvecklingen hos hästarna. Jag blir lika lycklig utav båda delarna.
Det är inspirerande att se människor som vet precis vad de vill göra i framtiden. Som är målmedvetna och drivna. Som gör det som krävs och lite till. Jag önskar att jag hade lite mer utav det, att jag var lite mer beslutsam. 

117

En reaktion till “Beslutsamhet

  1. Måste säga att jag är avundsjuk på dig som alltid har hästar att rida. Själv får jag kämpa som tusan medan du oftast får de serverade. Haha men älskar din blogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s