it takes teamwork to make the dream work

Visst är det så att man är ingenting utan de människor som man har omkring sig? Ingenting utan sitt team som stöttar och finns där för att hjälpa oss mot våra mål.

Min mamma är en viktig del utav mitt hästintresse. Hon är den i familjen som tog med alla oss barn till ridskolan, min bror och min syster red ett tag men valde sedan att sluta. Den som blev kvar blev jag. Min mamma gör det möjligt för mig att ha häst och vill alltid att jag ska kunna ta de möjligheter som erbjuds. Hon kör, fixar och hjälper mig med allt möjligt. Är lagledare för alla ponnylag i Vänsta Ryttarförening, från div.3-div.1. Hon åker land och rike runt med mig för att jag ska få tävla och kämpa mot mina drömmar.

Men det som är absolut viktigast -hon låter intresset vara mitt. Hon har aldrig tvingat mig till stallet. Hon gör inte stalljobbet för att jag är trött och inte orkar. Hon skulle aldrig tillåta mig att vara lat när det kommer till hästarna. Ska jag träna och tävla så ska hästarna ridas varje dag. Då ska jag ansvara för att upplägget blir bra. Ansvara för att både jag och hästen är förberedd för den uppgift som vi ska möta. Det är en förutsättning för att jag ska ha häst. Det är jag glad och tacksam för. Jag har fått lära mig från början att hästar kräver tid, energi och tålamod -även mörka vinterkvällar och regniga måndagar.

164

Alla kan behöva stöttning och uppbackning och det finns många sätt att få det på. Från tränare, hästägare eller kanske föräldrar. Jag känner att uppbackning får jag numer från så många olika håll och framförallt då från min mamma som vill att jag ska utvecklas på mina villkor hela tiden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s