torsdag

Nu ska Pondus igång och ingen är gladare än jag. Vi har haft en hel månad utan ridning och hela våren har varit lite fram och tillbaka. Men nu borde det fungera. Han blev tömkörd idag och sedan är det bara att sätta igång som vanligt och jobba vidare där vi slutade förhoppningsvis.

Idag var tanken att jag skulle rida Myrra med regnet öste ner och har gjort hela dagen. Istället blev det mycket stallpyssel och annat nödvändigt. Imorgon ska hon dräkighetsundersökas och förhoppningsvis finns det ett föl i magen, åtminstone en påbörjan till föl. Två utav hästarna ser ut att kunna föla vilken dag som helst så har vi tur så finns det snart föl i stallet.

Imorgon ska jag somsagt rida. Jag ska även åka och rida Grå inför tävlingen på söndag. På lördag ska jag rid Adde och mina egna så det blir fullt upp. Men bra är jag övertygad om att det blir. Debuterar LB med båda och de blir också bådas första LB så det ska bli väldigt roligt att se hur det går.

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s