Planering är A och O även när man tar sig vatten över huvudet

Jag har redan lite stress över morgondagen. Det kommer att bli extremt tidigt och tajt om tid under dagen. Utsläpp av våra egna hästar i stall nummer ett, strömsholm, sedan vidare mot stall nummer två, köping, för att hämta upp lilla Grå, därifrån ska vi åka till stall nummer tre, Kolbäck, för att lasta Adde innan klockan 07.00 och åka mot Avesta på tävling. Försök att räkna ut när vi kommer att börja fodra hästar?

Folkärna Ridsällskap ska vi till. Har aldrig tävlat hos dom men det är samma anläggning som Åsebo Ridklubb så jag har varit där flertalet gånger. Jag ångrade mig i sista sekund och anmälde Grå till en till klass så imorgon går hästarna två klasser var.

Adde kommer att hoppa LC bed: A:0/A:0 och debutera LB med samma bedömning. Med Adde rider jag inte mot klockan eftersom han är lite för grön för det. Målet imorgon är att kunna rida en lite mer kontrollerad runda än vad jag gjort tidigare. Få lite mer jämn rytm och få upp huvudet lite mer. En runda där det inte bara handlar om att komma runt. Vi får prova och se hur det går. Jag har en bra magkänsla iallafall.

Med Grå anmälde jag som sagt en till klass. Kände att det kanske inte är riktigt säkert att gå in i LB direkt när han gjorde sin första felfria LC med mig förra helgen. Så två klasser, LC och LB, båda bedömning A eftersom han bara är fem år och går avdelning B.

2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s