Folkärna Ridsällskap – 29/5

Filmerna från i söndags på både Adonis och Grå. Så himla fina båda två. Adde gjorde sin tredje LC och där också sin första felfria och då med placering. Vi debuterade LB och låg i ledning till sista ryttaren som tog oss med 0.3 sekunder. Ångrar lite att jag inte vågade rida på mer än vad jag gjorde men samtidigt är han grön i hoppningen. Lilla Grå gjorde sin andra start med mig och sin andra felfria LC. Jätteroligt att det kändes så bra med honom. Efter det debuterade han LB med tre nedslag men jag tycker rundan i sig inte var så dålig. Missräknat på linjen så rev och sedan försökte jag rida på honom in i kombinationen och då fick vi med oss båda där. Lite mer is i magen hos mig så hade det kanske gått vägen.

Nytt försök i helgen då ska Grå till Ludvika och Adde får en tävlingsfri helg, det behöver han nog för att smälta allt. Helgen efter det ska vi tävla igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s