Torsdag 

Jag har fölvakat nu några nätter men inget föl verkar vilja komma. I stallet är det två ston som ska föla i dagarna nu och en ponny som ska föla senare i sommar. Ska bli så himla roligt med föl och jag längtar verkligen! 

Planen för resten av veckan är jobb nu torsdag eftermiddag och fredag förmiddag. I helgen är det strömsholmstävlingarna så jag tänkte försöka hinna med det också så mycket som möjligt men tiden är lite smått begränsad.

På söndag tävlar jag Grå i Ludvika. En LB/90cm så då hoppas jag på att få till en felfri runda. Förväntar mig inte det men rider för det. 


Köpte förresten ett nytt back on track täcke nu för några dagar sedan. Välbehövligt eftersom jag bara lånade de andra av carpathia. Nu har jag ett eget och det satt väldigt bra tycker jag förutom maggjordarna sin jag vill korta av då dom var för långa.. 

En reaktion till “Torsdag 

  1. Lisa, jag måste bara säga att du är riktigt duktig, du kämpar jättemycket med hästarna och är riktigt duktig på att skriva!! Tummen upp till dig! ❤

    Jag hade gärna velat att du skrev om hur du tänker kring säkerhetsväst när du rider? Du kanske har skrivit om det men då kanske du kan länka det inlägget?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s