Gabina

Idag fick vi hem en ny ponny till stallet som jag ska få låna på obestämd tid. I mars publicerade jag en film och några bilder på henne från när jag provade henne i skövde och nu är hon hemma hos oss. Det känns otroligt bra att äntligen få komma igång med ridningen på hemmaplan. Det är som att jag bara åker runt och rider alla andras hästar utan att ha något eget att jobba med varje dag. Nu är hon hemma iallafall och hur länge hon stannar beror helt på när hon kommer att bli såld.

Gabina är ett sto, född 2011, efter Gasque RP 165, alltså syskonbarn till Pondus. En D-ponny som ska börja tävla lite smått nu. Startat en dressyrtävling, tränat hoppning och terräng. Ska bli väldigt roligt att låna henne den här tiden.

2 reaktioner till “Gabina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s