Nationaldagstävlingarna

Första dagen på strömsholm är nu slut och antagligen blir det här enda dagen för mig då jag är mycket tveksam till om jag kommer att hinna med någon tur dit imorgon eller om jag kommer tt ha fullt upp med tävling och hästar. På måndag är det också tävlingar så det skulle isåfall vara då det skulle finnas tid över men vi får se.

Imorse hade jag utsläpp och blev avsläppt i stallet vid 06.30 tiden och därefter gjordes stallet för att sedan åka upp till stallplanen och kollade på en som skulle rida dressyren för den enstjärniga klassen i fälttävlan. Tillbaka till stallet för att rida och tillbaka till tävlingsområdet efter klockn 13.00 för att möta upp Ella och kika på tävlingarna.

Spenderade lite för mycket pengar men är väldigt nöjd med det som jag fick med mig. Hittade ett par ridbyxor för halva priset om inte mer, ett kvar i min storlek så jag köpte dom eftersom jag behöver fler att växla mellan när jag åker mellan stall. Jag får tvätta så mycket för tillfället. Hittade sedan en piké som var på rea och köpte den. Kikade på tävlingströjor att ha under kavajen då jag vuxit ur min. Hittade en från Spooks som det dock inte var någon rea på men det var ändå en sak som jag bestämt mig för att leta efter. Fick även med mig ridstrumpor och K9:s nano spray som jag ska prova imorgon. Nu blir det köp-stopp ett tag men köper väldigt sällan saker tycker jag.

img_3379

Kikade på dressyren för seniorer ett litet tag. På elitallsvenskan i hoppning och sedan fälttävlans tvåstjärniga hoppning. Det var lite lagom för den här dagen. Jag trodde inte att jag skulle orka hålla ögonen öppna när jag gick omkring i stallet imorse för jag var så slut i både kropp och huvud men det ordnade upp sig under dagen.

En reaktion till “Nationaldagstävlingarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s