Mot Ludvika

Påväg mot Ludvika för att starta en klass på deras ponnytävling idag. Det blev en tidig morgon med uppgång strax efter klockan 05.00, sova får jag göra en annan dag. Den som ska tävla är lilla Grå. Valde att bara rida en klass och försöka att ha energin till den klassen. Det blir en LB/90 och målet är att rida för en felfri runda.

Uppdaterar under dagen med resultat och har även gjort ett tidsinställt. Ikväll ska de andra hästarna ridas är planen. Sedan får jag försöka ta igen den sömn jag förlorat under helgen och dagarna innan dess.

Tre bilder från Folkärna. Foto: Hanna Lundin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s