Mer shopping på strömsholm

Åkte till stallet efter lunch och red Gabina en tur på banan i värmen. Tanken var först att rida ut men det var otroligt mycket broms ute så det var bara att vända och gå hem igen för att undvika att bli uppäten. Det kommer nog ta ett tag innan jag börjar hitta knapparna på henne för hon är väldigt annorlunda jämfört med de andra hästarna som jag rider just nu. Tror i vilket fall som helst att det kommer att bli bättre för var dag som går.

Åkte sedan en sväng till strömsholm och kikade på 1.45m klassen och sedan gick jag lite på mässan. Mamma(för mina pengar) hade varit där innan mig och fått order om att köpa ett par ridstövlar till mig ifall det fanns i min storlek vilket det gjorde. Velade ett tag om jag skulle ha svarta eller bruna men när de svarta inte fanns i min storlek så valde jag att ta ett par bruna ändå eftersom jag är i behov av ett nytt par. Då har jag ett par när mina svarta inte håller längre. Får försöka gå in dessa så det sjunker någon cm. Jag minns hur illa mina knäveck mådde när jag skulle rida in mig i de förra. Känns som att det kommer gå lättare med dessa men det vet jag inte förrän jag provat.

Nu på kvällen åkte vi iväg med Adde och han fick hoppa lite med mig och med en annan tjej på deras gård. Det gick väldigt bra tycker jag även om han hade energi så det räckte och blev över men det är bara positivt.

img_3413img_3414

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s