Onsdag

Det är redan onsdag och jag har haft ledigt flera dagar. På rutin åker jag till stallet på morgonen vid 08.00 och gör iordning allt i stallet med mockning och foderfix, om jag inte har morgonfodringen då är jag där till 06.00 istället.

Idag har jag ridit ut Gabina under eftermiddagen när den värsta värmen lagt sig. Promenerade henne först på vägen där jag tänkte rida och därefter satt jag upp. Passade på att inviga de nya stövlarna men det är inte att rekommendera att gå ut och gå med dem det första man gör. Behöver kanske gå med dom kortare stunder innan jag ger mig ut på vägarna med dem?
Efter att jag ridit Gabina åkte jag hem lite snabbt för att sedan åka ut och rida Adde. Han reds ut och klättrade lite i en backe som finns där. Red sedan runt på stigarna och kikade. Mest för att han ska få stimulera huvudet lite och se annat.

Imorgon är det hoppträning och det är Gabina som ska få följa med och prova på tillsammans med mig. Tog några språng igår bara för att inte komma till träningen utan ett enda språng i kroppen. Känns riktigt bra det här!

Till helgen är det tävling med Adde och Grå. Med Adde blir det två klasser, LC och LB med fokus på felfria ritter. Samma sak gäller Grå men han går bara en klass, en LB. Felfritt är målet där och det vore så himla skönt att få plocka lite nollor med båda hästarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s