Tid är ingenting man har, tid är någonting man tar

Jag försöker att påminna mig själv om att saker händer av en anledning och att det kommer bli någonting bra utav allt det som sker. Det går sådär får jag erkänna. Samtidigt är jag otroligt glad för allt det som kommit ur ”skiten”. Mitt sista ponnyår ville jag dela med Carpathia och Pondus men det blev inte riktigt som jag tänkt mig och det är absolut ingenting jag kunde styra över sorgligt nog. Så för tillfället får jag vara glad för det jag har och vad som väntas. Jag styr över mitt liv och jag vill inte lämna något åt slumpen.

Gabina flyttade in från lösdriften idag och står numer på stall. Efteranmälde henne till en hopptävling på söndag så då startar vi en LD+/85cm i Nyby Torshälla. Jag får ta det för vad det är eftersom det blir hennes först riktiga hopptävling och att hon faktiskt bra är fem år gammal. På samma tävling ska Adonis starta LC/90 och LB/100. Grå ska starta en LB/90cm. Så det blir en intensiv dag men jag längtar verkligen.

177

Livet blir vad vi gör det till. Genom att lägga ner hjärta och själ i det vi älskar så kommer vi närmre våra mål. Genom drömmar, målinriktad träning och planering så kommer vi tillslut att komma fram. Det är häftigt att veta att allt vi väljer att lägga tid på för oss i den riktning som vi själva har valt. Det krävs energi och engagemang, och det krävs att vi är flexibla och lyhörda för våra hästars skull.

Ingenting är omöjligt hur svårt det än verkar vara för stunden. När det tar emot som mest så brukar det tillslut att vända. Det är all otur och alla motgångar som fört mig hit. Det är det som gjort att jag står här med hästar att låna, träna och tävla. Jag är lyckligt lottad trots att det inte alltid känns så. Dessa hästar är ingen snålskjuts upp i klasserna utan de ger mig rutin och erfarenhet att lägga på kontot. Det är bra nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s