Lördag till söndag 


Vilken dag! Började morgonen tillsammans med Grå där jag red ut med Isabelle och Wilma. Hem och äta lunch för att åka till Gabina och rida ut henne. Därefter smörja och packa utrustning till morgondagen. På eftermiddagen kom ett nytt avelssto till gården. Den har då gått internationell Grand prix ponnyhoppning. Gått nästintill allt du kan göra som ponny. Overkligt att ha en sådan häst i stallet? 

Valde att sova kvar i natt så behöver jag inte stressa hemifrån imorgon bitti. Tur var väl det för vid 22.00 tiden lägger sig Queen och fölar! En liten hingst blev det! Ute till 00.00 i stallet och nu är det dags att sova! Önska mig lycka till imorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s