Lyckad tävlingsdag!

Jag tror inte jag behöver berätta hur glad jag är över den här dagen. Hur glad jag är över att jag faktiskt får rida dessa hästar. Tre stycken stjärnor som alla levererar utifrån sina egna förutsättningar, på olika nivåer och med olika erfarenhet i bagaget. De red allihopa en varsin felfri ritt och sedan fick både jag och Adde en runda att lägga på rutinkontot.

Gabina började morgonen med att vara felfri i sin första hoppstart. Adde gick in och var överpigg i LC men red ändå felfritt mellan glädjeruset. Grå går därefter in i sin tredje LB och är felfri trots en mindre bra framridning. Därmed är han kvalad till ungponny SM och ungponny championatet i höst! Så himla skönt att ha kvalen klara så han hinner få sommarlov innan hårdträningen kommer igång igen. Luften gick ur Adde i värmen till sista klassen och han blev matt och trött. En sämre runda där jag inte riktigt stöttade honom som jag borde ha gjort. Han blev övergiven av mig och då orkade han inte. Rev näst sista hindret när han inte riktigt räckte över oxern.

Men jag är så nöjd, stolt och glad. Ser fram emot att rida Grå på SM i slutet av sommaren och känner att Adde blir tryggare för var start som han gör. Gabina och jag lär fortfarande känna varandra och nästa helg provar vi på dressyr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s