Adonis – Nyby Torshälla Ridklubb 12/6

Adde gjorde en bra start i LC igår och var felfri. Det känns bara säkrare och säkrare på hindren även om vi hade för mycket energi till första klassen och för lite till den andra. Många faktorer ska stämma för att det ska bli bra och det blev en lång dag med mycket vänta vilket kanske inte passade Adde så bra.

I LC så tycker jag att vi red lugnt och stabilt även om jag får vara beredd med huvudet större delen av banan eftersom han var så pigg och glad. Han gör lite glädjesprång efter tvåan men det var allt han gjorde. Rider inte alls på tid med honom eftersom han bara är ute för att samla rutin och felfria ritter. Jaga rosetter får han göra när vi varit ute lite mer. I LB rev vi ett hinder men hans ork tog slut redan innan dess. Vi får tänka på det till nästa tävling så vi spar på den energin som finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s