Joelsebo Melinydd – Nyby Torshälla Ridklubb 12/6

Tänk att den här ponnyn, lilla Grå som jag bara ridit åtta gånger totalt kvalade till ungponny SM och ungponny championatet igår. Det känns helt otroligt att vi lyckades med detta så snabbt och så enkelt. När vi tog upp det på tal för drygt en månad sedan så kändes det mer som en roligt grej att prova. Efter vår LB debut i Folkärna kändes det långt kvar att sätta nollorna men redan de två starterna efter så var han felfri. Jag har varit orolig över att det skulle ta hela sommaren och att han aldrig riktigt skulle hinna återhämta sig tills när det väl var dags.

Igår på framridningen fick vi inte riktigt till känslan och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför det inte stämde. Han hade svårt att bli rak mot hindren och bytte och ålade sig i galoppen. Inne på banan blev det bättre när jag fick upp farten lite. Vi lyckades vara felfria och det kändes ändå säkrare än vad jag trodde att det skulle göra.

Så stolt och glad att jag fick frågan om att försöka kvala honom, det fanns det verkligen inte en tanke på först. Vecka 33 åker vi till Göteborg på SM och senare i höst åker vi till Vetlanda på ungponny championatet! Fina fina Grå!♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s