Practice makes perfect

Planen för Grå just nu är att han ska få lite sommarledigt. Alltså att han får vila från tävlingarna och man tar upp det igen när det börjar dra ihop sig. Jag rider inte Grå i veckorna utan det gör hans ägare eftersom jag har egna hästar att hålla igång och rida så det känns jätteskönt att allt ansvar inte ligger enbart på mig och att det gick att lösa såhär. Jag tänkte försöka rida med jämna mellanrum fortfarande och sedan mer när det är dags att komma igång igen.

vecka 30 kommer Åsebo Ridsällskap att ha ett meeting på deras gräsbana och tanken är att starta Grå där, gärna två dagar så att vi får prova det inför SM som är tre dagar. Det innebär alltså att Grå kommer att ha 6 veckor tävlingsfritt fram tills dess. Men däremot så är tanken att börja teknik och gymnastik-hoppa ordentligt inför Åsebo. Det som behövs är att sänka nacken och få upp ryggen för att vi ska få till rundare språng. Lite mer noggrannhet från hans sida så att även han vill vara felfri. Genom att vara felfri så kommer man långt men hästarna blir även bedömda på teknik och ridbarhet så det får vi jobba vidare på för att kunna samla några exar poäng där.

Det känns som att det här kommer att bli väldigt bra.
Så roligt att jag får vara en del utav detta. Att jag fått förtroende att kvala Grå och att han visade att han var redo för uppgiften. Vecka 33 åker vi på SM! ♥

282630
Foto: Milla Fager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s