Jag är glad för allt det jag får

Mitt mål för 2016 var att kvala Pondus till MSVB/110 och att kvala Carpathia till Stil-SM i fälttävlan. Innan dess hade jag drömmar om ett framtida Svenskt mästerskap med Krypton som då hade debuterat MSVB/120cm på. Idag har jag helt andra planer och mål men med samma glädje och vilja att nå dom.

Jag är medveten om att planer alltid måste vara flexibla nog att förändras och jag måste vara beredd på att saker inte alltid blir som man vill att de ska bli. Istället för att åka på nationella tävlingar hela våren som jag hade bokat in i kalendern så har jag åkt med yngre, oerfarna hästar på lokala ponnytävlingar i området. Inte alls vad jag hade tänkt mig men jag är så himla glad ändå att jag får vara en del utav allt det.

Att åka till en klubb i närheten med tre hästar ger mig precis lika mycket glädje som att satsa mot större utmaningar med mer erfarna hästar. Att vara den första att debutera Gabina på hoppbanan i söndags, det är en känsla för sig, något som inte riktigt går att beskriva. Att kvala lilla Grå till ungponny SM på hans tredje start på den höjden inom loppet av en månad, det är nästan så att vi bara hade tur. Att vara den som fortsätter ge Adde rutin och självförtroende i något som är helt nytt för honom, det gör mig så stolt.

För jag har inte egna meriter att leva på. Jag har inte den erfarenhet som andra har. Jag har inte kunskap eller uppbackning på sätt som kanske andra har. Jag har inte haft egen häst i många år. Men jag är genuint intresserad och villig att lära mig mer. Jag är driven och målmedveten när det kommer till någonting som jag verkligen vill. Det är därför jag aldrig kan vara tacksam nog att andra tror på mig när jag aldrig riktigt kunnat bevisa att jag kan. För jag vill så mycket mer. Jag vill alltid bli bättre och jag nöjer mig inte.

1

Jag önskar att jag en dag ska kunna leva på det här. Med en utbildning i bagaget och ett brinnande intresse så är drömmen kanske inte så långt bort.

För ingenting är omöjligt, det är min övertygelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s