Presentationer:

-Filmer på alla hästar finns på min youtube-kanal (sök på lisafager och hästens namn)

web1
Pondus RP 155 – född: 2003 – Kategori C – Ägare: Johanna Perman
Pondus har jag haft ett år nu och jag började rida honom för att han skulle säljas men när vi bestämde att Krypton skulle få somna in så bestämde vi att jag skulle få behålla Pondus under 2016 och sälja när jag kände mig klar med honom. Han har varit godkänd hingst i ASRP men kastrerades tidigare i våras. Tillsammans har vi tävlat upp till LA i hoppning. Kommer att vara tillsalu när jag inte längre ska ha honom.

1
Gabina – Född: 2011 – Kategori D – Ägare: Johanna Perman
För två veckor sedan fick jag hem Gabina för träning och tävling tills dess att hon blir såld. Hon har startat dressyr där hon stod innan på utbildning och startat en hopptävling med mig. Hon är anmäld till ungponny championatet i dressyr så målet är att kvala henne dit om hon inte blir såld innan dess. Här hittar ni hennes annons.

5
Adonis – Född: 2007 – Kategori D – Ägare: Hanna Lundin
Jag rider och tävlar Adde sedan en tid tillbaka då han ska säljas som hopphäst. Han är inköpt för att gå som dressyrhäst med hans ägare Hanna men det visade sig att han älskar att hoppa. Har tränat hoppning nu i två månader och det går bara framåt. Startat och placerat sig i LB/100cm. Hans annons hittar ni här. 

11
Joelsbo Melinydd – Född: 2011 – Kategori C – Ägare: Isabelle Tyrsell
För lite mer än en månad sedan så frågade Isabelle mig om jag var intresserad av att försöka kvala Grå som han kallas till ungponny SM och vi bestämde att vi skulle ge det ett försök. På hans tredje LB start så var han färdigkvalad till både SM och ungponny championatet. Just nu har han fått sommarlov men ska igång när det börjar närma sig att ta upp tävlingarna igen.

ljus
Carpathia -Född: 2005 – Kategori D – Ägare: Åsa Collin
Lånade Carpathia från slutet av 2014 till maj 2016. Lämnades tillbaka för att hon behövde längre rehabilitering och vila så nu är hon hemma igen hos sin uppfödare. Med Carpathia vann jag nästintill allt vi startade. Tävlade upp till LA:p1 i dressyr, LB hoppning och P90 fälttävlan. Distriktsmästare i dressyr i västmanland 2015 och bästa ponnyekipage i dressyr på Vänsta Ryttarförening under 2015.

1
Krypton – Född: 2004-2015 – Kategori D – Ägare: Lisa Fager
Min egna ponny som fick somna in förra året efter att han aldrig riktigt blev frisk. Opererades under våren 2013, var igång och tävlade 2014 och blev dålig igen 2015 och då valde vi att låta honom vandra vidare när vi gjort vad vi kunnat. Tävlade med mig upp till MSVB/120 i hoppning, LC dressyr och P80 i fälttävlan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s