No hour of life spent in the saddle is wasted

Min fredag började i stallet. Jag älskar att åka till stallet på morgonen, mocka och pyssla för att sedan bara ta det lugnt större delen av dagen. Det finns alltid någonting att göra så jag blir aldrig rastlös. Idag passade jag på att fota nykomlingen när de var ute efter frukost. Får fota den andra lite senare när vädret är lite bättre. Det blev bara lite snabbt knäppt på den här men när tiden finns så ska bättre bilder fotas.

Gabina fick nya skor idag och blev skodd i bak för första gången. Skönt att få på skor runt om så att det går att rida ordentligt. Har tagit det försiktigt med henne eftersom vi nästan bara har grusvägar att rida på kring stallet.

Åkte till Adde senare och red honom ett pass i paddocken och det kändes väldigt bra. Tycker att mycket föll på plats och vi kämpade mot knott och mygg genom att ständigt hålla igång. Nästa vecka är en provridning inbokad och min förhoppning är att han snart ska hitta ett nytt hem hos någon som vill ta vara på hans kapacitet och lägga ner all den energi som krävs för att ta sig dit. För han kan det finns det inga tvivel om, men man ska ha tiden och viljan.


På söndag ska jag tävla dressyr på Gabina någonstans långt härifrån. Vi får se vilken tid vi ska åka när jag fått starttid. Inga förväntningar eller mål, utan dit åker vi för att prova så att vi kan göra bättre ifrån oss nästa gång. Planen är att ha kameran med dit så att nya bilder kan knäppas. Jag tycker att jag blivit bättre på det men vi får ändå fortsätta att jobba på det. Allt blir mycket roligare med nya, fina bilder.

Ska kika på sommarens tävlingar nu någon dag och verkligen planera. Med Adde kan jag inte planera långt i förväg eftersom jag inte vet hur det blir med honom. Men tanken är att anmäla honom till Glanshammars kvällstävling v.26, samma vecka som Gabina debuterar fälttävlan. Nu blir det nog att Grå startar igen v.29 och här emellan ska jag försöka komma ut så mycket jag hinner med Gabina för att vi ska lära känna varandra.

12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s