Dagens resultat

Idag har vi provat på dressyr på en klubb mitt ute i ingenstans, långt för oss att åka för en sådan liten tävling men nu har vi åtminstone provat på programmet. Mycket att jobba vidare på men ändå känns det som knapparna kommer mer och mer. Hon var otroligt fin när jag red fram men på banan fick jag inte riktigt till det, spänt, vingligt och ostadigt men mycket fin emellanåt. Vi jobbar vidare och lär känna varandra ännu bättre. 57% skrapade vi ihop och vi fick också reda på att man inte fick tävla med utsmyckad nosgrimma. Alltid lär vi oss något.

DSC_0107

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s