Så mycket häst som det bara går

Min syster kom förbi stallet idag och knäppte bilder på fölen och hundvalpen Rossi tillsammans med vår hund Greta. De två första bilderna är på det äldsta fölet, Grand Versus ”Gurra” (e: Gasque Rp 165 u: Dancing Queen) född för en och en halv vecka sedan cirka. Det andra fölet, Gazima (e: Gasque RP 165 u: Morina) föddes i torsdags natt.

Gabina reds ut en sväng och joggades efter gårdagens tävling. På torsdag ska vi terrängträna inför nästa helgs tävlingsdebut i fälttävlan. Pondus promenerades. Åkte därefter ut till Adde och red ett riktigt bra ridpass i paddocken. Det var som att poletten trillade ner idag. Imorgon ska han på markarbetes-träning och på onsdag är en provridning bokad. Nästa vecka är det tävling för honom i Glanshammar. Jag har sommarlov ett tag och har inget jobb förrän senare i sommar så jag passar på att rida så mycket som jag hinner och orkar. Grå ska vila ett tag till innan vi kör igång igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s