Natten till söndag

Jag tänker för fullt på vad jag skulle kunna skriva här men jag kommer inte riktigt in på något bra spår att spåna vidare på. Jag fastnar just nu på det ytliga och lättsmälta, det som egentligen är onödigt vetande, så som hur mina dagar ser ut och hur den kommande veckan ska se ut. Det är sådant som jag själv inte tycker är speciellt spännande att läsa men också sådant som en del gärna vill veta.

Min plan är på något vis att hitta lite motivation till att skriva här samt motivation nog att leta efter inspiration som är precis lika viktigt för att få det hela att gå runt. Jag är för tillfället inte alls så sugen på att logga in här men jag försöker så gott jag kan.

Planerar att bli bättre på att fota och dela med mig av det vardagliga men med lite bättre bilder. Är ju till största del i stallet just nu eftersom det är otroligt skönt att göra ingenting. Det är ju föl, valp och hästar så jag är väldigt nöjd med det. Rider när det passar och känner ingen stress alls över att jag behöver åka hem. Det kan inte bli mycket bättre om jag får säga det själv.

IMG_9472

Planerat in tävling med Grå veckan 29 och 30, förhoppningsvis också med någon mer häst men det tar vi när vi kommer närmre. Vill gärna starta Gabina och Adde på båda tävlingarna men eftersom nästan allt jag rider är tillsalu så vill jag inte gå för långt i förväg. Vi tar det som det kommer.

Blir eventuellt ännu mera häst för min del. Väldigt roligt tycker jag men ingenting är klart och vi får se hur allt ordnar upp sig. Saker brukar falla på plats tillslut om man bara ger det lite tid. Så nu tänker jag ge livet lite tid.

En reaktion till “Natten till söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s