Ny vecka på ingång

Det svenska vädret har visat sig vara allt vad man kunnat förvänta sig. Igår hade vi 30grader och strålande sol, nästan olidligt varmt om ni frågar mig, idag har regnet växlat över oss och det har känts som att åskan legat och lurat i luften.

Det är någonting med att rida i regnet som jag älskar. Då menar jag inte spöregn men det lätta regnet som inte blåser på tvären. Idag var det runt 20grader och mulet. Regnet svalkade och gjorde att insekterna höll sig på avstånd. Om jag kunde önska mig något väder under sommaren så är det nästan någonting likt det jag red i idag. Gabina och jag red ett lättare pass i paddocken eftersom underlaget blir så bra när det regnar så får man passa på. Hon gick ordentligt igår och gick därför på halvfart idag. Försöker att lägga jobbet lite varannan dag, utan att hon vilar, eftersom hon fortfarande är ung. Mycket växling mellan volt och rakt spår, det är lite där det spricker när jag inte känner henne så väl. Men visst känner jag att jag allt mer förstår hur jag ska rida, det är en härlig känsla när saker börjar stämma och bitar faller på plats även om man vet att det fortfarande är mycket kvar arr jobba vidare med.

Under veckan som kommer ska vi försöka att åka iväg till Baståsen en dag till med Gabina för att hinna träna på deras terrängbana en sista gång innan tävlingen på lördag. Vill även försöka åka iväg och hoppa lite andra hinder bara för att hon ska få se så mycket som möjligt. Jag har även hand om Adde som ska tävla på torsdag i Glanshammar.

alex4
Grand Versus e: Gasque RP 165 u: Dancing Queen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s